Bilgi ve Belge Yönetimi

Education and Technology in Information Science İlk Sayısı Yayımlandı

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü yayın organı olan Education and Technology in Information Science (ETIS) adlı bilimsel dergimiz ilk sayısıyla (Haziran) yayın hayatına başladı. Dergimiz, Kütüphane ve Enformasyon Bilimi alanı ile teknoloji ve eğitim alanının disiplinlerarası yaklaşımla gelişmesi amacıyla yayınları kabul etmektedir. Bu doğrultuda ETIS, hakemli, uluslararası bilimsel bir dergi statüsünde yılda iki sayı (Haziran, Aralık) ve elektronik olarak yayımlanmaktadır. Yayın dili Türkçe ve/veya İngilizce’dir. Dergi açık erişim yaklaşımını benimsemektedir.

ETIS’in yayın hayatına başlamasına katkı sağlayan ve derginin kurullarında görev alarak birlikte çalışmayı kabul eden ve derginin çıkarılması için destek veren Editör Kurulu’na, Hakem Kurulu’na ve çalışmalarını göndererek ilk sayının çıkarılmasını sağlayan yazarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Dergi erişim bağlantısı: https://dergipark.org.tr/tr/pub/etis