Bilgi ve Belge Yönetimi

Bingöl Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığından Bölümümüze Ziyaret

Atatürk Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Bilgi Kulübü olarak Bingöl Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Kütüphane Kulübü üyelerinden oluşan, aralarında Bingöl Üniversite Kütüphanesi personeli mezun öğrencimiz Mehmet Şerif BEKLEN’in de bulunduğu misafirlerimizi ağırladık.

16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret Atatürk Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nden başladı. Ardından Bölümümüz ve Edebiyat Fakülte Kütüphanesi ziyaret edildi. Misafirlerimize İsmail Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi, tabyalar ziyaretlerinde eşlik edildi.

Misafirlerimizin ağırlanmasında vermiş olduğu destek dolayısıyla Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin ÖZER’e teşekkür ederiz.