Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. ADIGÜZEL, YENİ NESİL ÜNİVERSİTE TASARIM VE DÖNÜŞÜM PROJESİ KAPSAMINDA BÖLÜMDE YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI.

Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesinin uygulama aşaması olan ikinci faz çalışmaları kapsamındaki uyum çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünün tüm öğretim üyeleri ve elemanlarının katılımıyla yüz yüze bir değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir.


Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün başkanlığında gerçekleşen toplantıda öncelikle Fakülte’deki genel süreç hakkında bilgiler verilmesinin ardından Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Adıgüzel, söz konusu proje kapsamında bölümde gerçekleştirilen uyum çalışmaları ve süreç hakkında katılımcılara detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. Toplantıda, dekan, dekan yardımcıları, fakülte iletişim koordinatörü ile birlikte Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünün tüm öğretim üyeleri ve elemanları hazır bulunmuştur. Toplantı sonunda ise fakülte idarecileri, tek tek öğretim üyelerinin görüşlerine başvurarak istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemiştir.