Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Andican Devlet Üniversitesi Yetkilileri ile Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Değişim programları ve ikili anlaşmalar kapsamında Üniversitemiz Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünü ziyaret eden Özbekistan’ın Andican Devlet Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Dilora Nabiyeva ve Dr. Öğr. Üyesi Dilfuza Nurmanova’nın katılımlarıyla dış paydaş toplantısı düzenlendi.

Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümünün tüm akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU’nun da katılımlarıyla konuk üniversiteden gelen yetkililerle akademik alandaki iş birliği imkânları üzerine görüşüldü.

Toplantının sonunda Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman EFENDİOĞLU ve Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR tarafından konuklara teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.