Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Türk Dünyası Kulübü Tarafından “Türk Dünyası Engel Tanımaz” Etkinliğinin İkincisi Düzenlendi

Bölümümüz bünyesinde faaliyet gösteren Türk Dünyası Kulübü, danışman hocası Dr. Moldir İlgisheva yönetiminde bu yıl ikincisini ikincisi düzenlenen kulüp özdeyişi olan “Türk Dünyası Engel Tanımaz” adlı etkinliği kulüp üyelerinin katılımıyla Osman Gazi Ortaokulu bünyesinde bulunan özel öğrencileri ziyaret ederek gerçekleştirdi.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik; öğrencilerin el becerilerini, görsel hafızalarını geliştiren ve eğlenmelerini sağlayan oyunlarla başlarken kulüp üyelerinin hazırladığı ikramlıkların servisiyle devam etti. Öğrencilerle danslar edip eğlenceli vakit geçirerek öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olacak çizgi filmler izlendi. Son olarak öğrencilere hediyeler takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.