Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Kakımzhanova tarafından Kazak Edebiyatının Büyük Şairi Şakarim Hakkında Seminer Verildi

İkili anlaşmalar kapsamında 01.04.2024-01.05.2024 tarihleri arasında misafir araştırmacı olarak Bölümümüze gelen Kazakistan Semey Aleyhan Bökeyhan Üniversitesinden Öğr. Gör. Assem Kakımzhanova, 15 Nisan 2024 tarihinde bölüm öğretim üyeleri ile öğrencileri için “Kazak Edebiyatı’nın Büyük Şairi “Şakarim” hakkında bir bilimsel seminer verdi.

Kakımzhanova, seminerin ardından gerçekleştirdiği dombra gösterisi ve eşsiz sesiyle öğrencilerimize keyifli bir. Program, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Baydemir’in Öğr. Gör. Assem Kakımzhanova’ya teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu. Katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.