Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Türk Dünyası Kulübü Standı Büyük İlgi Topladı

Öğrencilerin akademik çalışmalara ve kampüs hayatına uyumlarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısı ile olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak ve alışma sürecini hızlandırmak amacıyla fakülte ve yüksekokullara kayıt yaptıran yeni öğrencilere yönelik hazırlanan ve 27-28-29 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek “Kampüse Hoş Geldin Oryantasyon Programı ve 65. Yıl Kutlama Töreni” düzenlenen kortej yürüyüşüyle dün başladı.

Bu kapsamda, üyeleri Bölümümüz öğrencilerinden oluşan Türk Dünyası Kulübü adına açılan stant da ilgili program çerçevesinde yerini aldı. Ziyaret eden öğrencilere Türk Dünyası hakkında bilgilerin aktarıldığı stant, aynı zamanda Türk Dünyası ülkelerinin bayraklarıyla da büyük ilgi topladı. Programın ikinci gününde birçok öğrenci ve öğretim elemanının yanında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Dilaver DÜZGÜN de standı ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgi alarak öğrencilerimize derslerinde ve kulüp çalışmalarında başarılar diledi.