Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Orhon Değişim Programı Kapsamında Gelen Öğrenciler Bölümümüz Öğretim Üyeleriyle Vedalaştılar

Orhon Değişim Programı kapsamında Türkistan Yesevi Üniversitesinden gelen Ulpan Bekmakhanova ile İkili Anlaşmalar kapsamında Kazakistan Atyrau Kh. Dosmukhamedov Devlet Üniversitesinden gelen Shynar Omar adlı öğrenciler Bölümümüzde bir dönem eğitim aldıktan sonra ülkelerine geri döndüler. Gitmeden önce 14 Haziran Cuma günü Bölümümüzdeki öğretim üyeleriyle vedalaşmaya gelen Ulpan Bekmakhanova ve Shynar Omar’a Bölüm adına çeşitli hediyeler ve gerekli belgeler takdim edildi. Öğrenciler Atatürk Üniversitesinde eğitim görmekten, Türkiye’yi ve Erzurum’u tanımaktan, burada yeni arkadaşlar edinmekten, yeni hocalarla tanışmaktan memnun olduklarını dile getirdiler.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.