Eczacılık Fakültesi

2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ ÖNLÜK GİYDİRME TÖRENİ

17 Kasım 2017 günü Saat 14.00’te Üniversitemiz 15 Temmuz Millî İrade Salonu’nda Fakültemiz birinci sınıf öğrencileri için “Beyaz Önlük Giyme Töreni” düzenlendi. Törene  Atatürk Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI,  Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Samih BAYRAKÇEKEN,  Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Vekili,Erzurum Valisi Seyfettin  AZİZOĞLU, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Yunus KARA, Fakültemiz Farmasötik Toksikoloji alanında eğitimdesteği veren öğretim üyelerinden; Prof. Dr. Gönül ŞAHİN, Prof. Dr. TerkenBAYDAR, Prof. Dr. Ayşe Nurşen BAŞARAN, Fakültemizde Farmakognozi alanında eğitim desteği veren; Prof. Dr. Ahmet BAŞARAN, Prof. Dr. Ömür DEMİREZER, Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, fakültemize Farmasötik Teknoloji alanında eğitim desteği veren; Prof. Dr. İlbeyi AĞABEYİOĞLU, Prof. Dr. Yılmaz ÇAPAN, Prof. Dr. Füsun ACARTÜRK, Prof. Dr. Nevin ÇELEBİ, Prof. Dr. Sevgi TAKKA, Prof. Dr. Selma ŞAHİN, Prof. Dr. İmran VURAL, fakültemize Eczacılık İşletmeciliği alanında eğitim desteği veren; Prof. Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY, Prof. Dr. Sevgi ŞAR, fakültemize Farmakoloji alanında eğitim desteği veren Doç. Dr. Elif ÇADIRCI katıldı. Fakültemize kurulduğu günden itibaren eğitim desteği veren hocalarımıza tören sonunda teşekkür amaçlı plaket takdimi yapıldı.