Eczacılık Fakültesi

Fiziki Şartlar ve Alt Yapı Kapsamında Yapılan Çalışmalar

2017 yılında fakültemizde fiziki şartlar ve alt yapı kapsamında;

• Fakülte binasının dış cephesi ile ilgili gerekli düzenleme tamir ve tadilatlarının hayata geçirilmesi hususunda gerekli girişimler sonucunda Fakülte dış cephenin ön kısmı ve dış merdivenler yeniden yaptırıldı. 2018 yılı içerisinde de fakültenin yan dış cephesi yapıldı.
  • Fakültenin inşaatı sırasında havalandırma sistemleri- bacaları tam olarak yapılmamıştı. Bundan dolayı fakültenin tüm havalandırma kısımları ve bacalar yeniden yapıldı. Ayrıca fakültenin çatısı onarıldı.
  • Fakültemize paratoner takıldı. Acil çıkış kapıları yapıldı. Dış kapı İş Sağlık Güvenliğinin önerileri doğrultusunda dışarı açılma işlemi yapıldı.
  • Fakültemizde Farmasötik Mikrobiyoloji öğrenci ve araştırma laboratuvarı yapıldı.
  • Hayvan Araştırma Laboratuvarının alt yapısı (duvar, zemin ve dolapları) yapıldı. Yapımına 2018 yılında da devam edildi ve Tarım Bakanlığından onay alacak duruma geldi.
  • Bay ve Bayan Mescitleri yeniden düzenlendi.
  •  Fakülte çevre düzenleme peyzaj çalışmaları devam ettirildi.
  •  Fakültenin inşaatı sırasında Soğuk Hava Deposu olarak yapılan yer Fakültemiz Kimyasal ve Cam Malzeme deposu olarak düzenlendi. Buraya havalandırma sistemi yaptırıldı.
  •  Öğrenci Kulüp Odaları yeniden düzenlendi.
  •  Fakültemize paratoner takıldı. Acil çıkış kapıları (Panik Kol) yapıldı. Dış kapı İş Sağlık Güvenliğinin önerileri doğrultusunda dışarı açılma işlemi yapıldı.
  •  Hücre Kültür Laboratuvarı oluşturma çalışmaları 2017 yılında başlandı ve 2018 yılında Güdümlü Proje kapsamında Hücre Kültür Laboratuvar malzemelerinin alımı yapıldı.
  •  Fakültenin Dış Cephe Kaplaması Yenileme çalışmaları yapıldı. 2017 yılı içerisinde diş cephenin ön kısmı 2018 yılı içerisinde de yan cephe yapıldı.