Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Fakültesi

Eğitim Çalışmaları ve Karteks

EZÇEP-2019 Yeterlilik ve Yetkinliklerine uygun konu matrisi yapıldı.

Avrupa Birliği uyum süreci içinde Türkiye’deki Eczacılık Fakültelerindeki Eğitim-Öğretimin Avrupa Birliği Ülkeleriyle ve Türkiye’deki tüm Eczacılık Fakülteleri arasında uyum sağlaması amacıyla Türkiye’deki Eczacılık Fakülteleri Dekanları’nın oy birliği ve YÖK’ün onayı ile “Eczacılık Fakülteleri Çekirdek Eğitim Müfredatı Programı” hazırlandı. Fakültemizde de bu programa uygun eğitim verilmektedir. 

EĞITIM eczcep_2015.docx

02.02.2008 Resmi Gazete Yayını.doc

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Araştırma Projesi Tez Yazım Kılavuzu Ek`te verilen kılavuza göre hazırlanacaktır. .pdf 
 

Fakütemizin Tez Yazım Kılavuzu`na göre kaynakların metin içinde gösterilmesi ve kaynaklar dizininin oluşturulması amacıyla EndNote stil dosyası oluşturulmuştur. Bu amaçla stil dosyasını aşağıdaki gibi bilgisayarınıza aktarıp kullanabilirsiniz: Aynı zamanda örnek tez şablonu aşağıda verilmiştir.

 
 1- EndNote Stil Doyası  linkinden stil dosyasını bilgisayarınıza indirip kaydedin ve zip`li dosyayı açın. “Eczacilik” isimli stil dosyasını aşağıda anlatılan şekilde bilgisayarınızdaki ilgili klasör içine kopyalayınız.

 2- Bilgisayarınızdaki C: Program Files (ya da Windows 7 için Program Dosyaları) / EndNote X7 / Styles klasörünü açın. Bu klasörün içine “Eczacilik” isimli stil dosyasını kopyalayın.

3- EndNote programını yeniden başlattıktan sonra Eczacılık Fakültesine ait kaynak yazma stil dosyasını kullanabilirsiniz.

 4- End-Note X7 Programına ait kurulum ve gerekli diğer bilgilere aşağıda linki verilen üniversitemizin BAUM sayfasından ulaşabilirsiniz.
 http://www.atauni.edu.tr/#!sayfa=endnote

 5- Fakültemiz End-Note Stil Dosyası zip

 6- Örnek word şablonu .docx

örnek word şablonu.docx
endnote stili.rar
tez yazım klavuzu.pdf

Fakültemizde yürürlükte bulunan müfredat programlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz…

2019 Mart ayında bir hafta fakültemiz öğretim üyelerine SPSS eğitimi verildi. Eğitimi alan öğretim üyelerine katılım sertifikaları 14 Mayıs Eczacılık Gününde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan ÇELİK tarafından takdim edildi.

6 Haziran 2017 tarihinde BAP Koordinatörü Doç. Dr. Atila KESKİN Fakültemiz Akademisyenlerine istatistik ve kullanım alanları konusunda bir günlük eğitim vermiştir.

Öğretme ve Öğrenmeyi Geliştirme Merkezi (ATAÖGEM) bünyesinde
Modül 1 Eğitimi 15-19 Nisan 2019 ve Modül 2 Eğitimi 10-15 Haziran 2019 tarihleri arasında Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri için “Eğiticilerin Eğitimi” toplantıları düzenlendi. Bu toplantılara Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerinin Tümü Katılım Gösterdi. 

24.07.2017 tarihinde Atatürk Üniversitesi Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr. Hasan ÖZDEMİR Fakülte öğretim üyelerimize proje ofisinin işleyişi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

06.04.2018 tarihinde  Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi dekanı Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu başkanlığında öğretim üyelerinin katılımıyla Prof. Dr. Serdal Gürel tarafından ÇEP-GEP eğitimi gerçekleştirildi.