Eczacılık Fakültesi

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ne akreditasyon belgesi törenle takdim edildi.

ECZAKDER tarafından 2022-2028 yılları arasında yeniden akredite edilen Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesine akreditasyon belgesi 15 Kasım 2022 tarihinde yapılan törenle verildi. Tören ilk olarak Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaretle başladı. Aynı tarihte Erzurum’da toplanan Eczacılık Dekanları Konseyi için hazır bulunan dekanlarla birlikte gerçekleştirilen ziyaretin ardından Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda belge takdim töreni yapıldı. Akreditasyon belgesi ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. M. Seçkin Özden ve ECZAKDER Genel Sekreteri Prof. Dr. Benay Can Eke  tarafından Dekan Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu’na  takdim edildi. Törende ECZAKDER Başkanı Prof. Dr. M. Seçkin Özden akreditasyon sürecinin önemini ve bu alanda yürütülen faaliyetleri özetleyen bir sunum gerçekleştirdi. Törene eczacılık fakültelerinin dekanları, 13. Bölge Eczacı Odası Başkanı, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı. Tören toplu fotoğraf çekimi ve şehir gezisinin ardından sona erdi.