Eczacılık Fakültesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Final ve Bütünleme Sınavları

Ortak zorunlu dersler (Türk Dili ve AİTT) bütünleme sınavları eczacılık fakültesi E4 sınıfında 25.01.2024 saat 14.00’de yapılacaktır. Bütünleme Sınavına sadece FF, DC ve DD alanların girme hakkı vardır. Sınava girecek olanlar kimlikleri ile birlikte ve OBSden Sınav giriş belgelerini çıktı alıp öyle sınava gelmeleri gerekmektedir.

Kampüs dışı birimlerden Şu ÜSD derslerini alan ve Bütünleme sınavına kalan (DC, DD ve FF alan): “Yenilebilir Böcekler”, “Deney hayvanları”. “Sosyal Ağlar ve Dijital Pazarlama”, “Finansal okur yazarlık”. “Blokzincir ve Kripto Paralar”, “Dış Ticaret İşlemleri”, “İletişim Tarihi” ve “sürdürülebilir ekonomi”, “kuyumculukta süsleme teknikleri”. “Genetik Bilimi ve Etik İhlaller” Bütünleme Sınavları 25.01.2024 saat 10.00’da Eczacılık E1 dersanesinde yapılacaktır.

Sadece Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Kampüs dışı bir birimden aldığı ÜSD dersinin sınavına Eczacılık Fakültesinde girecektir. Diğer birimlerden gelen öğrenciler sınava Eczacılık fakültesinde alınmayacaktır.

Hınıs MYO “Yenilebilir Böcekler” ve “Deney hayvanları” dersleri Final Sınavları 11.01.2024 saat 10.00da E1

İspir MYO “Sosyal Ağlar ve Dijital Pazarlama” ve “Finansal okur yazarlık”  dersi Final Sınavı 11.01.2024 saat 10.00da E1

Oltu MYO “Blokzincir ve Kripto Paralar”, “Dış Ticaret İşlemleri”, “İletişim Tarihi” ve “sürdürülebilir ekonomi” ve “kuyumculukta süsleme teknikleri” dersleri Final Sınavları 11.01.2024 saat 10.00da E1

Ortak zorunlu dersler (Türk Dili ve AİTT) Final sınavı programda belirtilen saatte Eczacılık fakültesi E1, E2, E3, E4 sınıflarında olacaktır. Sınava gelenler OBS’den giriş belgelerini çıktı alacaklar ve belgelerinde yazan sınıfta ve sırada sınava girecekler. Kendilerine ait sınav kağıdını çözeceklerdir. İki sınavın soruları aynı kitapçıkta olacaktır.