Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Fakültesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı

Eczacılık Fakültesi Öğrencileri için ÜSD Duyurusu: Üniversite Seçmeli Derslerinizin ara sınavları ile ilgili bilgiyi dersi veren birim ve öğretim üyeleri ile görüşmelisiniz. Üniversite Seçmeli dersinizi veren öğretim üyesinin bağlı olduğu birim (Fakülte/MYO) kampüs içindeki bir birim ise sınavınız (eğer yapılacaksa) dersi açan/dersi veren birimde gerçekleşecektir.

Sadece Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Kampüs dışındaki bir birimden aldığı ÜSD dersinin sınavına Eczacılık Fakültesinde girecektir. 

Ortak zorunlu dersler (Türk Dili ve AİTTSınavına girecek olanlar Öğrenci kimlikleri ve OBS’den giriş belgelerini çıktı alarak geleceklerdir.  Belgelerinde yazan sınıfta ve sırada sınava gireceklerdir. Kimlik ve giriş belgeleri olmayanlar sınava alınmayacaktır. Kendilerine ait sınav kağıdını çözeceklerdir. İki sınavın soruları aynı kitapçıkta olacaktır.

Başarılı Olma Sanatı ÜSD için Sınav Duyurusu: Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Yücel KADIOĞLU’nun verdiği Başarılı Olma Sanatı Üniversite Seçmeli Dersini Alanların sınavı (kampüs içi bir birimden gelen öğrenciler için) 25.04.2024’te Eczacılık Fakültesi D1, D2, D3 VE D4 sınıflarında saat 10.00’da yapılacaktır.