Eczacılık Fakültesi

Tek Ders ve Azami Süre Sonu Sınavları

TEK DERS SINAVLARI: Tek ders sınavına girmesi gereken 5. sınıf öğrencileri bütünlemeye kalmadıysa tüm dersleri açıklandıysa tek ders dilekçelerini OBS üzerinden danışmanları aracılığıyla Dekanlığımıza  gönderebilirler. Danışmanlar inceleyip öğrencinin tek dersi kaldıysa öğrencinin dilekçesini parafladıklarında dekanlığa dilekçe düşecektir.

Bütünlemesi olan öğrenciler en geç 2 Temmuz Salı Günü  mesai bitimine kadar tek ders dilekçelerini Dekanlığımıza OBS üzerinden göndermelidir.

AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI: Eğitiminin azami süre sonuna gelen ve bu dönem sonu itibari ile azami süre sınavına girmesi gereken öğrencilerin 8-12 Temmuz 2024 tarihler arasında azami süre sonu başvuru dilekçelerini OBS üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Bu süreler içinde azami süre sonu sınavına başvuruda bulunmayanlar bu hakkında vazgeçmiş sayılır.