Duyuru metnini indirmek için tıklayınız
Fakültemize yatay geçiş ile gelen öğrencilerimizin dikkatine;
Yatay geçiş yapan öğrencilerimizin aşağıdaki şartları sağlamaları ve dekanlığımıza gönderdikleri dilekçe ile birlikte belgelerini ibraz etmeleri halinde stajları kabul edilecektir:
1. Transkriptte ilgili staj döneminin not karşılığının olması
2. Geçiş yaptıkları fakülte dekanı veya staj komisyonu başkanı onaylı, staj dönemlerinin, staj sürelerinin, staj harf notlarının belirtildiği resmi belgenin olması (Bu belgeyi geldiğiniz fakülte dekanlığı bizzat size vermedi, bizim dekanlığımızın istemi üzerine göndereceğini belirttiyse lütfen dilekçenizde bu durumu da belirtin. Dekanlığımız aracılığı ile fakültelerden istem yapılsın).
Stajlarını yapmış, ancak staj sınavına girmemiş yatay geçiş yapan öğrencilerimizin ise;
Dekanlığımıza gönderdikleri dilekçe ile birlikte,
1. Geçiş yaptıkları fakülte dekanı veya staj komisyonu başkanı onaylı, staj dönemlerinin ve staj sürelerinin belirtildiği resmi belgenin olması halinde staj sınavları yapılacaktır (Bu belgeyi geldiğiniz fakülte dekanlığı bizzat size vermedi, bizim dekanlığımızın istemi üzerine göndereceğini belirttiyse lütfen dilekçenizde bu durumu da belirtin. Dekanlığımız aracılığı ile fakültelerden istem yapılsın).
Bu belge olmadan staj sınavına giremezsiniz.
Dilekçeler OBS sistemi üzerinden dekanlığa gönderilecektir.
Dilekçe yazma kılavuzu Duyurularda mevcuttur.