Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Fakültesi

Başka Üniversiteye Yatay Geçiş Yapacak Öğrenciler için Gereken Evraklar

4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları.pdf
5 YILLIK KARTEKS (ÖĞRENİM PLANI)

ONAYLI KARTEKS (ÖĞRENİM PLANI)
Müfredat Ders İçerikleri

2017-2018 Müfredat Ders İçerikleri (Eski)

Bizim fakülteden başka bir fakülteye yatay geçiş yapacak öğrenciler öncelikle OBS’de öğrenci taleplerinde yatay geçişe başvuracaklardır. Kendileri başvuruyu onayladıktan sonra, (dekanlıktan aldıkları kitap, anahtar vb. yoksa) dekanlık onaylama yapacak, akabinde öğrenci işleri onayladıktan sonra yatay geçişte kullanabilecek olan transkripti OBS’den Belge Talepten alabilecektir. (OBS’den yatay geçiş başvurunuz onaylanmadan alınacak transkirptlerde yatay geçişte kullanılamaz ibaresi yazar)

Transkriptin üzerinde disiplin cezası almamıştır, yatay geçiş yapmasına engel yoktur gibi ibareler mevcuttur. Bunlar için ayrı bir belge fakülte vermemektedir. Bu belgeleri merkezi öğrenci işlerine sorabilirsiniz. 

Diğer lazım olabilecek ders içeriklerine ve not kartına ise yukardaki bağlantılardan ulaşılabilir. Ders içeriklerine (Ders Bilgi Paketi) OBS sol alttaki yardım sekmesinden de ulaşılabilir. Ders içerikleri ile ilgili ayrı bir doküman bulunmamaktadır. Üniversitemizin ders bilgi paketinde online olarak tüm ders içeriklerine erişilebilir.