Eczacılık Fakültesi
Eczacılık Fakültesi

FARMAKON 2017 ÖĞRENCİ KONGRESİ

17-19 Mart 2017 tarihlerinde fakültemiz öğrencileri tarafından “Farmakon 2017 Eczacılık Öğrenci Kongresi” düzenlendi. Kongremize başta ülkemizin dört bir yanındaki Eczacılık Fakültelerinden öğrencilerimiz olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan eczacılar, sektör temsilcileri, üreticiler, sektöre hizmet veren kişi ve kurumların yanı sıra üniversitelerimizde eczacılık alanında araştırma yapan değerli bilim insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Alanında uzman olan konuklarımızı ülkemizin eczacılık alanında geleceği olan öğrencilerimiz ile bir araya getirerek fikir paylaşımlarında bulunmalarını sağlamaktan mutluluk duymaktayız.

Kongremize katılma nezaketini gösteren konuşmacılarımız başta olmak üzere, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yetkililerine, değerli akademisyenlerimize, ilaç sektörünün kıymetli temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, kongremizi oluştururken özveri ile çalışan tüm Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ailesine, akademisyen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ortak Zorunlu Derslerin (Türk Dili, AİTT) sınavları 17.04.2025 Perşembe saat 13.30-14.30 arasında gerçekleşecektir. Tek kitapçıkta ve tüm üniversitede aynı anda yapılacaktır. Sınava öğrenci kimlik kartı ve giriş belgesiyle geliniz. Kendi sınıf ve sıranızda sınava gireceksiniz.

 

Tüm Üniversite seçmeli derslerinin (ÜSD) sınavları 17.04.2025 Perşembe saat 08.00-11.50 arasında gerçekleşecektir. Üniversite seçmeli dersinizin öğretim elemanı sınav (Sınavın olup olmayacağı, yer ve saati vb.). hakkında bilgilendirme yapmalıdır.

 

* Kampüs içindeki bir birimden ÜSD alıyorsanız sınavınız dersi açan öğretim elemanının fakültesinde,

 

* Kampüs dışından bir birimden ÜSD alıyorsanız sınavınız Eczacılık fakültesinde 17.04.2025 Perşembe saat 10.00’da D1 dershanesinde olacaktır. 

** Dersin karşısında sınav salonu kısmında eğer “- “işareti varsa dersin ara sınavı yapılmayacak vize notu farklı değerlendirme metotları kullanılarak verilecektir.