Eczacılık Fakültesi

Fiziki Şartlar Ve Alt Yapı Kapsamında Yapılan Çalışmalar

2018 yılında fakültemizde fiziki şartlar ve alt yapı kapsamında;

• Sınıflarımızdaki bilgisayarlar, projeksiyon cihazları ve perdeler yenilendi. Sınıflarda kırılan sıraların tadilatları yapıldı.
  • Fakülte kütüphanesine kaynak açısından zenginleştirilmek amacıyla önceki yıllarda yapılan alımlara ek olarak öğrencilerin yararlanacağı Türkçe kitapların alımı yapıldı.
  • Mevcut kütüphane havasız olduğundan dolayı kütüphaneye havalandırma sistemi yaptırıldı.
  • Asansörlerin Tamiri, bakımı ve bakım sözleşmeleri yeniden yapıldı.
  •  Fakültenin koridorlarına, laboratuvarlara ve fakülte dışına kameralar takıldı.
  •  Mevcut toplantı salonu yenilendi ve buna ilaveten öğretim üyelerinin yararlanacağı, staj sınavlarının yapılacağı ve lisansüstü sınavlarının yapılabileceği ikinci bir toplantı salonu daha yaptırıldı.
  • Fotokopi makinalarının konulduğu fotokopi ünitesi yaptırıldı.
  • Konferans salonuna ait ses sistemi yenilendi.
    • Çay ocağı yenilendi.
    • Saf Su Ünitesi Yaptırıldı.
    • Memur odası oluşturuldu (2 adet).
      • Kütüphanenin dışında öğrencilerin ders çalışma ve kitap okuma amaçlı olarak okuma salonu oluşturuldu.
      • Cihazların ve bilgisayarların elektrik kesintilerinden ve voltaj değişikliklerinden etkilenmemesi amacıyla fakültede kullanılan güç kaynakları yenilendi.