Eczacılık Fakültesi

Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu İstihdam Yarışması’nda Dereceye Giren Öğrenciler

Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen ve jüri üyeliğini Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Prof. Dr. Belma KOÇER GÜMÜŞEL, Prof. Dr Asuman BOZKIR’ın yaptığı ”Eczacılıkta İstihdam” adlı proje yarışmasında 24 Mayıs 2021 tarihinde açıklanan sonuçlara göre; fakültemiz öğrencilerinden dereceye girmeye hak kazanıp ”Huzurevi Eczacısı” projesi ile yarışmada 3. olan öğrencilerimiz:

-Behnan KAHYAOĞLU

-Elif Nur EFETÜRK

-Ayşenur ÖZÇELİK

27.Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen “ECZACILIKTA İSTİHDAM” adlı proje yarışması ile girişimcilik algısının gelişimi, yenilikçi fikir üretiminin artışı ve sürdürülebilir bir hale gelmesi hedeflenmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.