Horasan Meslek Yüksekokulu

STAJ YOL HARİTASI

BAŞLANGIÇ TARİHİ:    03 TEMMUZ 2023                       BİTİŞ TARİHİ            :    11 AGUSTOS 2023

-2022-2023 bahar döneminde ders kaydı yaptırıp yaz stajı yapmak isteyen öğrenciler 03 TEMMUZ 2023 den önceki tarihlerde staj başlangıcı yapamazlar. Aksi durumda bölümler danışmanlarına kurum tarihlerini ileterek sorunlu tarihlerde staj yapabilirler.

SGK girişi yapılacağından dolayı 03 TEMMUZ 2023 tarihinde staja başlayacak öğrencilerin staj başvuru işlemlerini 24 Mayıs 2023 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Geç kalan öğrencilerin başvuru işlemleri SGK girişi yapılamayacağından dolayı iptal edilecektir. ( Başvuru-Kurum Onayı-Danışman Onayı-Yüksekokul Onayı- SGK girişi)

-Staj Evrakları- Staj Uygulama Esasları-Staj Yapılacak Birimler-Staj Kurallarına, Staj Kılavuzuna web sahifemiz staj menüsünden ulaşılabilir