İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

DAKAF 2022’ye Kayıt

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’22) 7-8 Mart 2022 tarihlerinde bölgemizde yer alan 10 üniversitenin işbirliği ile üniversitemiz ev sahipliğinde Erzurum’da Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde düzenlenecektir.

DAKAF’22 ile bölge üniversitelerinin öğrencileri ve mezunları ile geleceğimiz olan gençlerimize istihdam olanağı sağlayabilecek kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile STK’ları bir araya getirmek amaçlanmaktadır. İki gün sürecek DAKAF’22 ile ayrıca, fuarın katılımcısı olacak sektör temsilcileri arasında da karşılıklı etkileşim sağlanacak, katılımcıların gençler arasındaki tanınırlığı ve imajı güçlenecek ve böylece katılımcı her bir aktörün faydalanabileceği bir kariyer etkinliği gerçekleştirilmiş olacaktır.

Öğrencilerimiz DAKAF 2022’ye aşağıdaki yönergeyi izleyerek kayıt yaptırabilirler.