Tek Ders – AGNO Sınavları

Tek Ders Sınavı

Mezuniyet tek ders sınavı 25.08.2022 Perşembe günü saat 14:00 da dersin öğretim üyesi tarafından A2 Amfisinde yapılacaktır. Tek Ders Sınavına girecek öğrenciler en geç 23.08.2022 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).

AGNO Sınavı

Öğrenci tüm derslerini başarmasına rağmen AGNO’su 2.00’nin altında kaldığı için mezun olamıyorsa bu öğrenciler 26.08.2022 Cuma günü dersin öğretim üyelerinin belirleyeceği saatlerde sınava gireceklerdir. Sınava girecek öğrencilerin en geç 24.08.2022 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).