Ombudsmanlık Kulübü Etkinliği

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren Ombudsmanlık Kulübü tarafından 26 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilen “Hayatına Son Verilmiş Kadınları Anmak ve Kadına Şiddete Dur Demek İçin” etkinliği Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTCAN, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seher ERGÜNEY, Dekanımız Prof. Dr. Vedat KAYA, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygu FINDIK COŞKUNÇAY, Ombudsmanlık Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Salih Börteçine AVCI, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, İdari Personelimiz, Ombudsmanlık Kulübü Üyeleri ve tüm gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Tüm canlılara karşı gerçekleştirilen şiddeti kınıyoruz ve bir kadınımızın daha zarar görmemesi için farkındalığımızı ortaya koyuyoruz.