Kariyer Planlama Eğitimleri

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından akademik birimlerimizin birinci sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlamaya Giriş” ile son sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlama” eğitimleri verilecektir.
Fakültemizden aşağıda gün ve saatleri verilen her bir eğitim için 30’ar kişilik öğrenci listesi hazırlanacaktır.
Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezinde verilecek eğitimlere katılmak isteyen öğrencilerimiz 21 Ekim 2022 tarihine kadar danışmanlarına taleplerini iletebilirler.

Güncellenen Tarih ve Saatler

24 Ekim 2022 Pazartesi saat 13.00-14.30 birinci sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlamaya Giriş” eğitimi
26 Ekim 2022 Çarşamba saat 13.00-14.30 dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Planlama” eğitimi