Fidan dikme etkinliği

Toplumsal Duyarlılık dersi kapsamında danışmanlığını Arş. Gör. Kübra Bozma’nın üstlendiği “ARTIK DUR DE!” toplumsal duyarlılık projesi ile şiddet vakaları ile canlarından olan kadınlar anısına, Prof. Dr. Huseyin ÖZER hocamızın katkılarıyla tahsis edilen alanda fidan dikme etkinliği düzenlenmiştir. 18.11.2022 tarihinde Prof. Dr. Abdullah Takım, Doç. Dr. Ali Servet Öncü, Doç. Dr. Duygu Fındık Coşkunçay, Arş. Gör. Dr. Olcay
Besnili Memiş hocalarımız ile fakültemiz öğrencilerinin katıldığı etkinlikte, yakın zamanda kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Arş. Gör. Dr. Elif Gölveren’in de anısına fidanlar toprakla buluşturuldu.
Proje kapsamında ayrıca şiddet kavramına yönelik bilgilendirici bir sunum proje yürütücüsü Zeynep Kızıldağ tarafından yapılmıştır. Ayrıca Erzurum Kadın Konuk Evleri Müdürü Aynur Yılmaz tarafından şiddet mağdurlarına ilişkin yürütülen önleme ve izleme politikaları ile ilgili bir seminer de verilmiştir.