İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2022 Yılı Akademik İzleme ve Değerlendirme Toplantısı

29.11.2022 saat 14.00’da Rektörlük Mavi Salon’da 2022 Yılı Akademik İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlenmiştir.

2021 yılı içerisinde araştırma üniversitesi göstergelerine fakültemiz öğretim elemanları tarafından sunulan katkılar ve 2022 yılı hedeflerine yönelik yapılanlar Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Vedat Kaya tarafından Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Rektör Yardımcıları, Dekan Yardımcıları, Fakülte Kurulu Üyeleri, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölüm Başkanları ve Yardımcıları, Fakülte Senatörü, Anabilim Dalı Başkanları, Fakülte Sekreteri, Fakülte Öğretim Elemanları ve Öğrenci Temsilcilerinin katılmış olduğu toplantıda sunulmuştur.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın fakültemiz hakkındaki görüş ve değerlendirmelerinin yanı sıra Rektör Yardımcılarının ve öğretim elemanlarının katkıları ile toplantı sona ermiştir.