Vize Mazeret Sınav Duyurusu

Güz dönemi vize sınavlarına geçerli bir nedenden dolayı katılamayan öğrencilerimizin, mazeretlerini belirtir belgeleri ibraz etmeleri halinde VİZESınav Mazeretine kabul edilirler. Mazeret sınavı 7-8 Aralık 2023 Tarihleri arasında dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 04 Aralık 2023 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden, dilekçelerini ve mazeret belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir). Sisteme Mazeret belirtir rapor ve bunun gibi belgeleri yükleyemeyen öğrenciler mustafa.bayir@atauni.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler.