İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

“Erzurum Ticaret Borsası’nda Girişimcilik, İstihdam ve Pazarlama Stratejileri” Konferansı

Fakültemizde 26.12.2023 tarihinde İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim dalı Başkanlığı önderliğinde düzenlenen “Erzurum Ticaret Borsası’nda Girişimcilik, İstihdam ve Pazarlama Stratejileri” konulu konferansa; Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Yıldırım Hakan Oral’ın katılımıyla; Ticaret Borsası ve faaliyetleri, pazarlama stratejilerinin içeriği, girişimcilik ve istihdam gibi önemli başlıklar ele alınarak öğrencilerde farkındalığın yaratılması amaçlanmıştır. Sunum sonunda gerçekleşen soru-cevap ve karşılıklı etkileşimler ile öğrencilerin hem sektörel hem girişimcilik hem de Ticaret Borsası Faaliyetleri ve pazarlamaya ilişkin merak ettikleri yanıtlanarak konferans sona ermiştir. Katılımları için teşekkür ederiz.