Akreditasyon Ziyareti

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Dört Programının Akreditasyon Başvuruları Kapsamında STAR Tarafından Saha Ziyareti Gerçekleştirildi.
Fakültemiz İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri birinci öğretim programlarının Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR)’ne yapmış oldukları akreditasyon başvuruları kapsamında 4-6 Aralık 2023 tarihleri arasında STAR Değerlendirme Takımı tarafından saha ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ziyaret kapsamında Rektörlük ve Dekanlık yönetiminin yanı sıra programların öğretim elemanları ve öğrencileri ve destek birimleri yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştirilmiş ve eğitim-öğretim olanaklarına yönelik fiziki mekânlara ziyaretlerde bulunulmuştur.
Değerlendirme Takımı 6 Aralık 2023 Çarşamba günü Dekanlık ve program yöneticilerinin katıldığı toplantıda Rektör Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI’ya çıkış bildiriminde bulunarak üniversitemizden ayrılmıştır.