İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Fakültemiz ve ETSO Arasında Protokol

3. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Platformu kapsamında yapılan değerlendirmelerin neticesinde ETSO ile yapılan görüşmeler sonucunda Fakültemizin tüm bölümlerini ilgilendiren 3 yıllık protokol imzalanarak önceki protokollere bir yenisi daha eklenmiştir.. Protokol kapsamında öğrencilerimiz ETSO’ya kayıtlı üye işletmelerde gönüllü staj yapabileceklerdir.

ETSO ile imzalanan proje işbirlikleri kapsamında; Erzurum’da ETSO tarafından belirtilen (özel sektörde) karşılaşılan temel problemler tespit edilerek, problemleri konu alan lisans bitirme tezleri, lisansüstü tezleri ve diğer TÜBİTAK projeleri yürütülerek Üniversitemiz tarafından bilimsel çözümler üretilmesi amaçlanmaktadır.

ETSO ve Fakültemiz arasında imzalanan protokole Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Vedat KAYA, Staj Komisyonu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Arzu TURAL DİKMEN, Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Turan ÖNDEŞ ve Araştırma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ömer ALKAN Fakültemizi temsilen katılım sağlarken; ETSO’dan Türk Odalar ve Borsalar Birliği Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ETSO Meclis Üyesi İsmail SUCİ ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Kübra ALİOĞULLARI katılım sağlamıştır.

Katılımları için teşekkür ederiz.