İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

09.11.2022 tarihinde fakültemizde düzenlenen programda, üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi tarafından “3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı” hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Program kapsamında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Bayrakçeken Yurtcan, Prof. Dr. Turgut Göğebakan, Prof. Dr. Hüseyin Özer ve Prof. Dr. Mustafa Sözbilir üniversitemizin proje politikaları hakkındaki görüşlerini ve deneyimlerini fakültemiz akademisyenleri ile paylaşmıştır.

Katkılarından dolayı Rektör Yardımcılarımıza ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi yetkililerine teşekkür ederiz.