İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Tek Ders-AGNO-Mazeret Sınav Takvimleri

Tek Ders Sınavı

Mezuniyet tek ders sınavı 06 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 14.00’de Dersin öğretim üyesi tarafından Online yapılacaktır. Tek Ders Sınavına girecek öğrenciler en geç 03-07-2023 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).

AGNO Sınavı

Öğrenci tüm derslerini başarmasına rağmen AGNO’su 2.00’nin altında kaldığı için mezun olamıyorsa bu öğrenciler 07 Temmuz 2023 Cuma günü 14.00’da dersin öğretim üyesi tarafından Online olarak yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 03-07-2023 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden dilekçelerini indirip doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir).

Mazeret Sınavı

Bütünleme Sınavlarına geçerli bir nedenden dolayı katılamayan öğrencilerimizin, mazeretlerini belirtir belgeleri ibraz etmeleri halinde Bütünleme Sınav Mazeretine kabul edilirler. Mazeret sınavı 04-05 Temmuz 2023 Tarihinde Dersin öğretim elemanının belirleyeceği saatte online olarak yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin en geç 03-07-2023 tarihinde kadar Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan “Öğrenim/ Öğrenim Talepleri” menüsünden, dilekçelerini ve mazeret belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Başvurular danışmanların sistemine düşecektir(Öğrenci başvuru yaptıktan sonra danışmanına onaylaması için bilgi vermesi gerekmektedir). Sisteme Mazeret belirtir rapor ve bunun gibi belgeleri yükleyemeyen öğrenciler mustafa.bayir@atauni.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirler.