Üniversite – Sanayi İş Birliği Toplantısı

Atatürk Üniversitesi’nin hem paydaşı olduğu hem de çok sayıda standıyla katılım sağladığı 7. Robot Günleri (Robofest) etkinliği için Erzurum’da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ARGE Teşvikleri genel müdürü M. Bilal MACİT, TUSAŞ Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi Müdürü Güven Orkun TANIK, ROKETSAN Strateji ve Teknoloji Yönetim Direktörü Oğuz MENEKŞE ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe BAYRAKÇEKEN YURTÇAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Recep SADELER ve bölüm başkanlarımız ile bir araya geldiler. Oldukça verimli geçen toplantıda önümüzdeki dönemde yapılabilecek iş birlikleri hakkında görüşmeler yapıldı. Muhtemel iş birliklerini detaylandırmak adına, en kısa sürede karşılıklı ziyaretlerin gerçekleştirilmesi hususunda mutabakata varıldı.