Bahar Dönemi Eğitim Planı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2022-2023 BAHAR YARIYILI EĞİTİM PLANLAMASI FAKÜLTE KURULU KARARI

Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararı ile Üniversitemiz Senatosunun 31.03.2023 tarihli kararına istinaden, uzaktan öğretim yoluyla yürütülen 2022-2023 bahar yarıyılı dersleri için 03.04.2023 tarihinden geçerli olmak üzere uygulanacak eğitim-öğretim planlamasının aşağıda belirtildiği şekilde olmasına karar verildi.

03.04.2023 tarihinden itibaren Fakültemiz Bölümleri 4 (dört) yıllık öğretim programlarında uzaktan öğretim olarak belirlenmiş derslerin (Ortak Zorunlu Dersler, Üniversite Seçmeli Dersler, Fakülte Seçmeli Dersler) dışındaki diğer tüm derslerin, güncel bahar yarıyılı ders programı kapsamında hibrit ve harmanlanmış öğretim yöntemleriyle desteklenerek yürütülmesine karar verilmiştir.