Pasinler Meslek Yüksekokulu

Tek Ders ve AGNO Baraj Sınav Tarihleri

ÖNEMLİ: 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar  yarıyılı sonrası Tek Ders ve AGNO Baraj sınavları başvuru ve sınav tarihleri aşağıda verilmiştir. Bu sınavların uygulamasına ilişkin olarak;
1) Ekte verilen ilgili sınav başvuru dilekçesi öğrenci tarafından doldurulup imzalandıktan sonra öğrenci işlerine teslim edilecektir.. Dilekçe vermeyen  öğrenciler sınava alınmayacaktır.
2) Sınavlar ilgili tarihlerde Yüzyüze yapılacaktır.
3) Stajını tamamlamamış öğrenciler Tek Ders sınavına giremeyecektir.

TEK DERS SINAVI;
Başvuru Tarihi: Notlar açıklandıktan sonra 20-21 Haziran tek derse kaldığı kesinleşen öğrecilerimizin öğrenci işlerine gelerek tek ders sınav dilekçesi doldurarak başvuru yapması gerekmektedir.
Sınav Tarihi:22 Haziran Çarşamba 2022 Yüksekokulu (Yüzyüze) D-4 Sınav salonunda yapılacaktır.
Sınav Saati: 14:00

AGNO BARAJ SINAVI;
Başvuru Tarihi: 20-21 Haziran başvuru tarihleri arasında öğrecilerimizin öğrenci işlerine gelerek Tek Ders ve  Agno Baraj Yükseltme  dilekçesi doldurarak başvuru yapması gerekmektedir.

Sınav Tarihi: 22 Haziran Çarşamba 2022

Sınav Yeri: Pasinler Meslek Yüksekokulu (Yüzyüze) D-4 Sınav salonunda yapılacaktır
Sınav Saati: 14:00