Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

AZERBAYCAN TALEBE BİRLİĞİ VE TÜRK DÜNYASI KULÜBÜ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ

Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluğu Türk Dünyası Kulübü, Bölüm’ün uygulamaları doğrultusunda dış paydaşlardan biri olan Azerbaycan Talebe Birliği ile 29.11.2021 tarihinde saat 17.00’de Bölüm Toplantı Odası’nda bir iş birliği toplantısı gerçekleştirdi. İki öğrenci topluluğundan temsilcilerin katıldığı toplantıya Türk Dünyası Kulübü danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Möldir İlgisheva başkanlık etti.

Söz konusu toplantıda iki öğrenci topluluğunun yapabileceği ortak etkinlik planları hakkında konuşularak bir yol haritası belirlendi. Bu bağlamda ilk olarak Azerbaycan’ın bağımsızlık yıldönümü ve birlik günü için bir etkinlik yapılması kararlaştırıldı. Gelecek planları üzerine konuşuldu.