Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Teşekkür Belgesi Takdimi

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümü tarafından Nevruz Bayramı münasebetiyle 22 Mart 2022 tarihinde saat 14.00’te Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda “Türk Dünyasında Nevruz” adlı bir panel düzenlendi. Panel, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilaver Düzgün’ün açılış konuşmasıyla başladı.

Söz konusu açılış esnasında Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü öğretim üyelerine çeşitli faaliyetlerinden dolayı sayın dekanımız Prof. Dr. Dilaver Düzgün tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Bölüm başkanımız Prof. Dr. Sedat Adıgüzel, öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Recai Kızıltunç, Doç. Dr. Mayramgül Dıykanbay ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan Dinç’e 2021 yılı Haziran ayı içinde Bölümümüz tarafından gerçekleştirilen uluslararası sempozyumlardaki düzenleme kurul başkanlığı ve eşbaşkanlık görevlerinden ötürü teşekkür belgesi verildi.