Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Özbekistan’dan Gelen Misafir Öğretim Üyeleri Bölüm Öğrencilerimize Seminer Verdi

Değişim programları ve ikili anlaşmalar kapsamında Özbekistan’dan Üniversitemiz Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümüne gelen Andican Devlet Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Dilora Nabiyeva ve Dr. Öğr. Üyesi Dilfuza Nurmanova, 3 Kasım 2022 Perşembe günü saat 16.00’da bölüm hocaları ve öğrencilerine seminer verdi.

Seminerde, misafir öğretim üyeleri Özbekistan’ın Andican şehri ve Andican Devlet Üniversitesi hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Üniversitemiz öğrencileri ve öğretim üyeleri adı geçen üniversiteye davet edildi. Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Fatih Ekici’nin takdim konuşmasıyla başlayıp Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAYDEMİR’in dil içi aktarımları ile devam eden program, konuk hocalara teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.