Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

Özbekistan Hokand Devlet Pedagoji Enstitüsü İlköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilnoza Jamolitdinova, Bölümümüzü Ziyaret Etti

Özbekistan Hokand Devlet Pedagoji Enstitüsü İlköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilnoza Jamolitdinova, birtakım iş birlikleri ve ortak araştırma imkânlarını görüşmek üzere 13-14 Ekim 2023 tarihlerinde Bölümümüzün misafiri oldu. Bu süreçte Bölümümüz hocaları ve öğrencilerine seminerler veren Prof. Dr. Dilnoza Jamolitdinova, ayrıca lisans öğrencilerimize Özbekistan Hokand Devlet Pedagoji Enstitüsündeki lisansüstü eğitim imkânları hakkında bilgiler vererek onları kurumlarında eğitim almaya davet etti. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüseyin Baydemir’in odasında bölüm hocalarımızla gerçekleştirilen görüşmelerde ise ortak proje konuları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve bu hususta planlamalar yapıldı.