Yetiştirilmek Üzere Gönüllü Lisans Öğrencisi Proje Çalışanı İlanı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü ile Kocaeli Üniversitesi Makine Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği ve Uzay-Havacılık Mühendisliği Bölümü ile ortak yürütülen Katılımlı BAP projesi kapsamında, fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Mekanik Laboratuvarı’nda çalışacak lisans öğrencileri aranmaktadır. Savunma Sanayisine yönelik kurgulanan projede öğrenciler başlıca elyaf takviyeli polimer kompozit üretimi çalışmalarında yer alacak ve aynı zamanda FDM / SLA 3D yazıcı kullanımı, mekanik, dinamik, termal, radar, balistik (emniyet güçlerince yapılacak) ve karekterizasyon testlerinde GÖNÜLLÜ LİSANS ÖĞRENCİSİ PROJE ÇALIŞANI olarak yer alacaklardır. Seçilen öğrenciler, uzun vadeli proje çalışmaları ve diğer akademik araştırmalarda gönüllülük esasına bağlı olarak teorik ve deneysel çalışmalar kapsamında yetiştirileceklerdir. Bu kapsamda gönüllü öğrencilere herhangi bir burs ödemesi yapılmayacaktır. Projede yer almak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan formu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran öğrenciler ile iletişime geçilerek kısa sürecek sözlü bir mülakat yapılacaktır. Katılım sağlayan öğrencilerimize şimdiden teşekkür ederiz.