Tıp Fakültesi

Eğitim Programlarının Değerlendirilmesi

7-11 Kasım tarihleri arasında Fakültemiz öğretim üyeleri, Türkçe ve İngilizce Tıp programı öğrencilerimizin her bir döneminin ayrı ayrı katılımı ile “Eğitim Programlarının Değerlendirilmesi”  toplantıları gerçekleştirilmiştir.

“Fakülte Dekanı ile Söyleşi” konseptinde öğrencilerimizle gerçekleştirilen toplantılarda, Stajyer ve İntern öğrencilerimiz Başhekimlik Konferans salonunda, Klinik öncesi öğrencilerimiz ise amfilerinde Fakülte dekanımız Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK, dekan yardımcıları ve dönem koordinatörleri ile bir araya geldiler.

Öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizle yapılan toplantılarda Fakültemizde eğitim kalitesi standartları kapsamında atılan adımlar ve yapılan düzenlemeler hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Toplantılarda, eğitim programlarımız hakkında geri bildirimlerin alınması amaçlandı. Fakültemiz bünyesinde yer alan komisyon ve birimlerin faaliyetleri değerlendirildi. Eğitim müfredatı ve Program yeterlilikleri hakkında bilgilendirmelerin de yapıldığı toplantılarda, eğitim yöntemleri, ölçme ve değerlendirme yöntemleri, Stajyer ve İntern karne uygulamaları, eğitim alanları ve eğitim alt yapısı hakkında da görüş ve öneriler alındı.

11.11.2022