“Tıp Eğitimi Değerlendirme, Yenileşim ve Gelişim Çalıştayı-2” gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “Tıp Eğitimi Değerlendirme, Yenileşim ve Gelişim Çalıştayı-2” iç ve dış paydaşların katılımı ile çevrimiçi olarak 28 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi. İlki 30 Haziran 2020 tarihinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda gerçekleştirilen çalıştayın ikincisinde fakültemizin mevcut durumu değerlendirilerek gelecek ile ilgili planlaması ele alındı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK’ın açılışı konuşması sonrası, gündem maddeleri ile ilgili fakültemizin mevcut durumu hakkında bir sunum gerçekleştirilerek, yapılabilecek düzenlemelerle ilgili öğretim üyeleri, öğrenciler, üniversitemiz diğer birimlerden katılım gösteren birim sorumluları ve dış paydaşlardan değerlendirmeler alındı.