2023-2024 Ders Programları

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Ders Programlarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Programların güncel durumları dosya sonundaki tarihlerde belirtilmiştir.

1.2.3. Sınıf ders programlarının GÜNCEL durumlarını excel dosyası üzerinden takip ediniz.

Seçmeli dersler belirlendiğinde ders alacak öğretim üyelerinin derslerinin diğer derslerle çakışması halinde güncelleme yapılacaktır.

Türkçe ve İngilizce Tıp 1. Sınıf Kurul-7 de yapılacak olan Tıp ve Sağlık Alanında Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Kongresi ilgili öğretim üyesi tarafından 20 değerlendirme notu üzerinden yapılacak, alınan not Kurul Sonu Sınavına katsayı dâhilinde eklenecektir.

Türkçe ve İngilizce Tıp 2. Sınıf Kurul-5 de yapılacak olan ASM Saha Uygulaması ilgili Anabilim Dalı tarafından 10 değerlendirme notu üzerinden yapılacak, alınan not Kurul Sonu Sınavında Katsayı dahilinde eklenecektir.

Türkçe ve İngilizce Tıp 2. Sınıf Kurul-7 de yapılacak olan ÖBAK Öğrenci Bilimsel Araştırma Kongresi Aile Hekimliği Anabilim Dalı (15) ve Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı (15) toplamda 30 değerlendirme notu üzerinden yapılacak, alınan not Kurul Sonu Sınavına katsayı dâhilinde eklenecektir.