Tıp Fakültesi

2022-2023 Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Türkçe Tıp Programı 53. Dönem ve İngilizce Tıp Programı 8. Dönem Mezuniyet Töreni 22.06.2023 tarihinde Üniversitemiz Stadyumu, Mezuniyet Alanında, Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Fatih ALBAYRAK, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Bilgehan ERKUT, Erzurum İl Jandarma Komutanı Sayın İlker ŞİMŞEK, Öğretim Üyelerimiz, veli ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan Türkçe Tıp Programı, İngilizce Tıp programı mezunu doktorlarımız diploma ve ödüllerini aldı.

Türkçe Tıp 53. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Muhammet Gökhan KARAGÖZ
  2. Dr. Tungahan DENİZ
  3. Dr. Maide Nur DOĞANDEMİR

İngilizce Tıp 8. Dönem mezunlarından dereceye giren öğrenciler;

1. Dr. Eda VURAL
  2. Dr. Ayşenur SÖNMEZ
  3. Dr. Aslıhan Ülkü BURHAN

Mezuniyet Töreni, yeni mezunlarımızın Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nezih KÖK ile birlikte “Hekimlik Andını” okumalarıyla sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, meslek yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı