İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi

“ERZURUM’UN YÜZLERİ” FİDANLARLA YENİDEN ‘CAN’LANDI (19.04.2016)

“Erzurum’un Yüzleri” Fidanlarla Yeniden ‘Can’landı.

19 Nisan 2016 Salı günü “Erzurum’un Yüzleri Fidan Oluyor” projesiyle de Erzurum’un önderlerinin manevi hatıraları için kampüsümüzün tematik orman alanında 300 meşe fidanı dikildi.

İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü ile Atatürk Üniversitesi İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATAİDEM) işbirliği ile gerçekleştirilen Orman Bölge Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Sait Sait Keleş, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı, Orman Bölge Müdürlüğü Erzurum Merkez İşletme Müdürü Mehmet Kaya, İşletme Şefi Ömer Er, ATAİDEM Merkezi Müdürü Prof. Dr. Cengiz Gündoğdu, İDKAB Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Kampüste rektörlük tarafından düzenlenen tematik ormana dikilen meşe fidanları Erzurum’un önderlerinin isimleri ile etiketlendirildi.

Doğaya sağlayacağı katkı ile birlikte manevi hatıraları da canlandırma açısından örnek sayılacak etkinliğe katkı ve destek sağlayan, emeğini esirgemeyen tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.