İlahiyat Fakültesi

Program Değerlendirme/Preakreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörlüğümüz tarafından yürütülen, Prof. Dr. Serkan YILDIRIM, Prof. Dr. İbrahim Etem ÇAKIR, Prof. Dr. Emre BELLİ ve Dr. Sadık ERDOĞAN’ın ziyaretleriyle gerçekleşen toplantıda Fakültemizin akreditasyon süreçleri gözden geçirildi. Toplantıya dekanımız Prof. Dr. Muhammed Kızılgeçit, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Reyhan KELEŞ ve Doç. Dr. Osman Nuri KARADAYI ‘nın yanı sıra Kalite Komisyonu, Akreditasyon Komisyonu ve Eğitim Komisyonu üyelerimiz de katıldılar. Kalite ve akreditasyon komisyonlarında görevli Arş. Gör. Zeynep Keleşoğlu’nun öz değerlendirme raporumuza ilişkin sunumunun ardından fakültemizin kalite süreçlerinin geliştirmeye açık yönleri gözden geçirildi. Raporumuzun son derece başarılı olduğu vurgusunun akran değerlendirme komisyonunca vurgulandığı toplantıda kalite süreçlerinin daha da iyi bir noktaya taşınması için gerekli müzakereler fakültemiz öğretim elemanlarının da katkıları ile gerçekleştirildi.