Öğrencimizin Başarısı

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencimiz, Şenkaya İğdeli Cami İmam Hatibi ve İlahiyat Fakültesi Türk Din Mûsikîsi meşk ekibi solisti hafız Muhammed Burak Dağ Kurân-ı Kerîm’i güzel okuma yarışmasında Kuran-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalındaki saygıdeğer hocalarımızın özverili destekleriyle bölge birincisi olup Ankara’ya ülke finaline gitmeyi hak etmiştir. Öğrencimize, ailesine ve onu yetiştiren hocalarına teşekkür eder, kendisine ve fakültemize hayırlı olmasını dileriz.

Kurân-ı Kerîm’i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Burak Dağ, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Muhammed KIZILGEÇİT’i  ziyaret etti. Kendisine Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Muhammed KIZILGEÇİT tarafından hediyesi takdim edildi.