İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi

Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Heyetinden Dekan KIZILGEÇİT’e Ziyaret

Kurumsal yapısını güçlendirmek ve bilimsel alandaki gürünürlüğünü artırmak üzere çalışmalarını sürdüren Atatürk Üniversitesi, kurumlararası iş birliğine katkı sunacak adımları atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesi arasında ortak çalışmaları içeren protokol imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesinin en önemli çıktıları arasında yer alan uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dzulkifli Abdul Razak’ı misafir etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Sürdürülebilirlikten Sorumlu Direktör Prof. Zainal Sanusi ile Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turgut Göğebakan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Kızılgeçit, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Taşkın Öztaş ile Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. İhsan Efeoğlu yer aldı.

Ayrıca Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dzulkifli Abdul Razak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zainal Abidin Sanusi Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muhammed KIZILGEÇİT’i ziyaret etti. Yapılan ziyaret kapsamında Fakültemizde hediye takdimi gerçekleşti.