İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi

Mezuniyet Töreni

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, yeni mezunlarını uğurlamak için gururla bir mezuniyet töreni düzenliyor. 2019-2024 akademik yılı öğrencilerinin mezuniyet programı, 18 Mayıs Cumartesi günü, saat 11.00’de Atatürk Üniversitesi Oditoryum’da gerçekleşecek.

Törene, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlanacak. Ardından Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle devam edilecek. Açılış konuşmaları ve selamlamaların ardından, dereceye giren öğrencilerin takdimi gerçekleştirilecek.

Organizasyon ekibinin takdiminin ardından, erkek ve kız öğrencilerin ayrı ayrı mezuniyet törenleri düzenlenecek. Kep atma seremonileriyle taçlanacak olan bu anlamlı tören, Dinî Mûsikî Meşki ile devam edecek.

Bu özel gün, mezun olacak gençlerin hayatlarında yeni bir başlangıcın habercisi olacak. Öğrenciler, aileler ve dostlar bu önemli etkinlikte bir araya gelerek mezunların bu önemli kilometre taşını kutlayacaklar.

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezuniyet törenine tüm öğrenciler, aileler ve mezuniyet coşkusunu paylaşmak isteyenler davetlidir.